Alex Krycek Dežurni policajac
 Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 1378 Lokacija: NYC, an appartment on East 46th street
|
Poslao: Ned Nov 13, 2005 3:58 pm Naslov: Confessions on a dancefloor,by Luiz Veronika Cikone Rici |
|
|
Uh, Madonin novi album.
Imao sam srece da ga dobijem vec pre par dana u mp3 formatu (koji su beogradski salabajzeri vec prebacili u audio i valjaju ispod tezge po radnjama (da, radnjama, ne tezgama, LOL), iako zvanicno izlazi sutra) i moram reci da je odlican.
Na stranu cinjenica da je vec na Ray of light skoro sve bilo elektronika, ovde jeste sve elektronika i celi album je uradjen - sa izuzetkom hung up - kao megamix i pesme se nadovezuju jedna na drugu, obicno tako sto prethodna koristi neki synth-motiv prethodne.
1. Hung Up
Iako mnogi kazu mlaka, meni se pesma svidja, jer jednostavno pogadja u srce onoga sto je sama Madona htela - a to nije da ljudi traze u muzici razlog za intelektualnu masturbaciju i veliku tajnu zivota, no da igraju. Sempl Abe je taman dovoljno iskoriscen da ne bude previse i da ne bude obrada u pravom smislu te reci.
2. Get Together
Ok pesma, ali pomalo mlaka.
3. Sorry
E, ova je vec odlicna i jednostavno, kao i hung up ide odmah u noge i kukove i moras da igras.
4. Future Lovers
5. I Love New York
6. Let It Will Be
7. Forbidden Love
8. Jump
9. How High
10. Isaac
11. Push
12. Like It Or Not
Da sad ne bih ovde razglabao previse o svakoj pesmi ponaosob - a da biste i sami imali prostora za slusanje, istakao bih jos pesme forbidden love, isaac, push i like it or not (narocito nadovezivanje izmedju orijentalnog isaac sa muskim (muskim, ne cheb-mammi-feminiziranim glasom) glasom koji peva imnin alu i delimicno indijskog Push, koje ima super sempl metalofona koji zvuci kao muzika za klovna u cirkusu. Ta pesma je istovremeno i super promena ritma, cime se jos jednom vraca na kocept zurke, koji je Madona i zamislila i vodi u chill out.)
Sve u svemu, nova Madona, novi zvuk, i odlican track za zurku. _________________ Tell him to kiss my american ass!
DOPISI IZ DIZNILENDA!!! http://dopisiizdiznilenda.blogspot.com/ |
|
Ledenna just another clone!
 Pridružio: 29 Jan 2008 Poruke: 3
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:10 pm Naslov: |
|
|
Da li neko mozda ima prevod pesme JUMP,veoma me zanima sta znaci,slabo baratam sa engeskim,neka se javi hvala unapred!  _________________ Dodji kad prestanem da te volim... |
|