Return to Index
Proveri privatne poruke
Omiljeni film
Idi na stranu Prethodni  1, 2

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Dosije X forum :: Filmovi
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Sydney Bloom
I Want To Believe

Pridružio: 21 Okt 2005

PorukaPoslao: Pet Okt 21, 2005 8:33 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
U gospodaru su menjali mnogo vise od "detalja" koji su nekome bitni.

Nego ima brdo dobrih filmova... poslednje sto me je odusevilo je "Lose Vaspitanje".
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Alex Krycek
Dežurni policajac

Pridružio: 06 Okt 2005

PorukaPoslao: Sub Okt 22, 2005 12:36 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Bemtizivot, taj film imam vise od pola godine, odnosno od januara, i jos ga nisam gledao. Jednostavno me spanski filmovi uvek skenjaju. Totalno.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger
Sydney Bloom
I Want To Believe

PorukaPoslao: Sub Okt 22, 2005 12:45 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Jeste zajeban film, onako, baca u depresiju kao i svi Almodovarovi, ali je vredan gledanja, veruj mi.
Nazad na vrh
Bata_MB
*The Truth* itself

Pridružio: 05 Okt 2005

PorukaPoslao: Pet Nov 04, 2005 12:50 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Sydney Bloom ::

Nego ima brdo dobrih filmova... poslednje sto me je odusevilo je "Lose Vaspitanje".

Twisted Evil ''Lose Vaspitanje""?
pa nije valjda da ces ovo uporedjivati s ''Gospodarom Prstena ''
A to dali su menjali detalje il ne u filmu nema nikakve veze ,jer film je stvarno strava i odradjen je profesionalno i potpuno savrseno .
jos da kazem to za one koje nisu gledali dokumentarac o snimanju filma ''Gospodara Prstena''
preporucio bih da sto pre pogledaju pa ce im biti sve jasno u vezi ovog filma
eto toliko od mene.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger
Sydney Bloom
I Want To Believe

PorukaPoslao: Pet Nov 04, 2005 6:05 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
batamb ::
Sydney Bloom ::

Twisted Evil ''Lose Vaspitanje""?
pa nije valjda da ces ovo uporedjivati s ''Gospodarom Prstena ''
A to dali su menjali detalje il ne u filmu nema nikakve veze ,jer film je stvarno strava i odradjen je profesionalno i potpuno savrseno .
jos da kazem to za one koje nisu gledali dokumentarac o snimanju filma ''Gospodara Prstena''
preporucio bih da sto pre pogledaju pa ce im biti sve jasno u vezi ovog filma
eto toliko od mene.

Ne znam odakle ti ideja da sam uporedjivala ta dva filma. A sto se tice "Gospodara Prstenova", da, jeste bitno to sto su promenili neke stvari bez potrebe. Film je daleko od savrsenstva, a u svrhu razjasnjenja je u svakom slucaju bolje procitati Tolkinov opus nego gledati dokumentarac koji je pravljen za onaj deo publike koji nije mogao da pohvata sta se tu ustvari desava.
Nazad na vrh
Bata_MB
*The Truth* itself

PorukaPoslao: Pet Nov 04, 2005 10:02 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
prvo pogledaj dokumentarac pa onda komentarisi ,a drugo uopste nije pravljen za deo publike koji nisu mogli bas sve da pohvataju kako ti kazes
vec se iznose cinjenice o tome kako je snimljen film koliko je trajala priprema koliko se snimao ,koliko je para potroseno i za koliko je sve to otplaceno.
tu su jos i intervjui sa poznatim svetskim licnostima i kriticarima i na kraju ako pogledas videces sta sve o tome kaze i sama unuka proslavljenog pisca ove knjige.
i jos da kazem to da se ovaj film nesvidja samo onima koji nisu u stanju ili nemogu da ga shvate ,a pogotovo oni koji gotive spanske filmove i serije
Nazad na vrh
Sydney Bloom
I Want To Believe

PorukaPoslao: Sub Nov 05, 2005 3:13 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
E sad vec lupas gluposti. Gledala sam vise dokumentaraca vise puta, posto se na cinemanii vrte svaki dan. Kao sto rekoh, ne vidim koje nove informacije u vezi same radnje dokumentarac moze da ponudi nekome ko je citao knjige, a produkcija me pravo da ti kazem bas i ne zanima.

A ovo drugo sto si napisao ne znam da li je uopste vredno komentara. Onima kojima se svidjaju Spanske serije i filmovi? Jel znas ti uopste razliku izmedju Spanske kinematografije i Latino-Americkih sapunica? To sto ih stavljas u isti kos dovoljno govori o tome koliko se razumes u filmove.

I uzgred, ja sam veliki fan Tolikna, zato me film i nije odusevio.
Nazad na vrh
Dock_Holiday
waiting for 22.12.2012

Pridružio: 04 Okt 2005

PorukaPoslao: Sub Nov 05, 2005 3:42 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Koliko sam ja razumeo Sidni nije mislila da je film los samo da je znatno losiji od knjige (sa cim se i ja slazem).
Jesam li u pravu Sydney Question

(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny.Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Sydney Bloom
I Want To Believe

PorukaPoslao: Sub Nov 05, 2005 3:50 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Dock_Holiday ::
Koliko sam ja razumeo Sidni nije mislila da je film los samo da je znatno losiji od knjige (sa cim se i ja slazem).
Jesam li u pravu Sydney Question

Si, si Wink
Nazad na vrh
Bata_MB
*The Truth* itself

PorukaPoslao: Sub Nov 05, 2005 4:39 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
o tome koliko se ja razumem u filmove neznam tacno, ali sam prilicno siguran da znam dosta ,a to sto su su nam razliciti ukusi to je druga stvar ,a sto se tice dokumentarca pojma nemam koji si ti gledala ,mada sad to nije bitno meni se jednostavno toliko svidja film da sam prosto opcinjen njime, tako da me uvek nervira kad neko kaze nesto o njemu sto se meni ne svidja ako si se nasla uvredjenom izvini ,mozda sam malo i preterao nadam se da ces prihvatiti izvinjenje ,ali i dalje stojim iza toga da je film ''bar za mene'' i milione drugih cisto savrsenstvo
Nazad na vrh
Alex Krycek
Dežurni policajac

Pridružio: 06 Okt 2005

PorukaPoslao: Sub Nov 05, 2005 6:03 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Polako se zaista pretvaramo u pravi forum Laughing
Obozavam forumska prepucavanja. To je cudo jedno. A onda se sretnemo uzivo i sve je cool.
Nego da se vratim na temu. Ni ja ne volim vecinu filmova radjenih po Kingovim delima upravo jer su potpuno sranje u odnosu na knjigu. Sam King je jednom prilikom rekao da knjiga sluzi tome da covek zamislja sve sam i da stvara svoj svet, i da ti se onda naravno ne svidi kada neko to uzme i napravi svoj svet na filmu od toga. Nije ono sto si ocekivao. I to je normalno. Medjutim, iako sam protiv institucionalizovane kritike umetnosti, odnosno protiv kritike umetnosti generalno, rekao bih da se LOTR, ma koliko on bio dobar film, ne moze porediti sa spanskim filmovima ili konkretno Almodovarom, jer se on bavi dubljim socijalnim pitanjima, a LOTR film dodje cisto kao zabava. Mada, i u svakoj zabavi ima pregrst dobrih poruka i to ne umanjuje njenu vrednost, ali mislim da se te dve stvari svakako ne mogu i ne trebaju porediti.
Amin. Laughing
Kole
I Want To Believe

Pridružio: 06 Jan 2006

PorukaPoslao: Uto Jan 10, 2006 1:40 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Omiljeni su mi "blue streak" i "the hurricane"
swarovski
sceptic

Pridružio: 12 Jan 2006

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2006 11:59 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Being There (d. Hal Ashby, 1979)
Waterlands
Damage
The Medusa Touch (s. Richard Burton)
Death To Smoochy
Shining
Hero
Se7en
12 Monkeys

... ma ima ih puno Smile
Nazad na vrh
Billy Miles
I Want To Believe

Pridružio: 01 Avg 2006

PorukaPoslao: Uto Avg 01, 2006 8:41 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Evil dead i killer clowns from outer space su mi jedni od najboljih fimova a nije ni toliko los child`s play
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email AIM Adresa Yahoo Messenger MSN Messenger
TrustNo1
adbuctee

Pridružio: 30 Jul 2008

PorukaPoslao: Ned Avg 03, 2008 12:57 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom
Premonition, kao i sva cetiri dela Hannibala (Hannibal Rising, Red dragon, The silence of the lambs i Hannibal)
Volim i sve filmove sa Jodie Foster...
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Dosije X forum :: Filmovi Sva vremena su GMT + 2 sata
Idi na stranu Prethodni  1, 2
Strana 2 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu