| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Sydney Bloom I Want To Believe
 Pridružio: 21 Okt 2005 Poruke: 117 Lokacija: Nis
|
Poslao: Pet Okt 21, 2005 8:33 pm Naslov: |
|
|
U gospodaru su menjali mnogo vise od "detalja" koji su nekome bitni.
Nego ima brdo dobrih filmova... poslednje sto me je odusevilo je "Lose Vaspitanje". |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Alex Krycek Dežurni policajac
 Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 1378 Lokacija: NYC, an appartment on East 46th street
|
Poslao: Sub Okt 22, 2005 12:36 am Naslov: |
|
|
Bemtizivot, taj film imam vise od pola godine, odnosno od januara, i jos ga nisam gledao. Jednostavno me spanski filmovi uvek skenjaju. Totalno. _________________ Tell him to kiss my american ass!
DOPISI IZ DIZNILENDA!!! http://dopisiizdiznilenda.blogspot.com/ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
Poslao: Sub Okt 22, 2005 12:45 am Naslov: |
|
|
| Jeste zajeban film, onako, baca u depresiju kao i svi Almodovarovi, ali je vredan gledanja, veruj mi. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Bata_MB *The Truth* itself
 Pridružio: 05 Okt 2005 Poruke: 506 Lokacija: Vlasotince
|
Poslao: Pet Nov 04, 2005 12:50 am Naslov: |
|
|
| Sydney Bloom :: | U gospodaru su menjali mnogo vise od "detalja" koji su nekome bitni.
Nego ima brdo dobrih filmova... poslednje sto me je odusevilo je "Lose Vaspitanje". |
''Lose Vaspitanje""?
pa nije valjda da ces ovo uporedjivati s ''Gospodarom Prstena ''
A to dali su menjali detalje il ne u filmu nema nikakve veze ,jer film je stvarno strava i odradjen je profesionalno i potpuno savrseno .
jos da kazem to za one koje nisu gledali dokumentarac o snimanju filma ''Gospodara Prstena''
preporucio bih da sto pre pogledaju pa ce im biti sve jasno u vezi ovog filma
eto toliko od mene. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
Poslao: Pet Nov 04, 2005 6:05 pm Naslov: |
|
|
| batamb :: | | Sydney Bloom :: | U gospodaru su menjali mnogo vise od "detalja" koji su nekome bitni.
''Lose Vaspitanje""?
pa nije valjda da ces ovo uporedjivati s ''Gospodarom Prstena ''
A to dali su menjali detalje il ne u filmu nema nikakve veze ,jer film je stvarno strava i odradjen je profesionalno i potpuno savrseno .
jos da kazem to za one koje nisu gledali dokumentarac o snimanju filma ''Gospodara Prstena''
preporucio bih da sto pre pogledaju pa ce im biti sve jasno u vezi ovog filma
eto toliko od mene. |
Ne znam odakle ti ideja da sam uporedjivala ta dva filma. A sto se tice "Gospodara Prstenova", da, jeste bitno to sto su promenili neke stvari bez potrebe. Film je daleko od savrsenstva, a u svrhu razjasnjenja je u svakom slucaju bolje procitati Tolkinov opus nego gledati dokumentarac koji je pravljen za onaj deo publike koji nije mogao da pohvata sta se tu ustvari desava. _________________ Like his dad,
You know that he's had
Animal Nitrate in mind |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
Poslao: Pet Nov 04, 2005 10:02 pm Naslov: |
|
|
prvo pogledaj dokumentarac pa onda komentarisi ,a drugo uopste nije pravljen za deo publike koji nisu mogli bas sve da pohvataju kako ti kazes
vec se iznose cinjenice o tome kako je snimljen film koliko je trajala priprema koliko se snimao ,koliko je para potroseno i za koliko je sve to otplaceno.
tu su jos i intervjui sa poznatim svetskim licnostima i kriticarima i na kraju ako pogledas videces sta sve o tome kaze i sama unuka proslavljenog pisca ove knjige.
i jos da kazem to da se ovaj film nesvidja samo onima koji nisu u stanju ili nemogu da ga shvate ,a pogotovo oni koji gotive spanske filmove i serije |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
Poslao: Sub Nov 05, 2005 3:13 pm Naslov: |
|
|
E sad vec lupas gluposti. Gledala sam vise dokumentaraca vise puta, posto se na cinemanii vrte svaki dan. Kao sto rekoh, ne vidim koje nove informacije u vezi same radnje dokumentarac moze da ponudi nekome ko je citao knjige, a produkcija me pravo da ti kazem bas i ne zanima.
A ovo drugo sto si napisao ne znam da li je uopste vredno komentara. Onima kojima se svidjaju Spanske serije i filmovi? Jel znas ti uopste razliku izmedju Spanske kinematografije i Latino-Americkih sapunica? To sto ih stavljas u isti kos dovoljno govori o tome koliko se razumes u filmove.
I uzgred, ja sam veliki fan Tolikna, zato me film i nije odusevio. _________________ Like his dad,
You know that he's had
Animal Nitrate in mind |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Dock_Holiday waiting for 22.12.2012
 Pridružio: 04 Okt 2005 Poruke: 346 Lokacija: Uzice
|
Poslao: Sub Nov 05, 2005 3:42 pm Naslov: |
|
|
Koliko sam ja razumeo Sidni nije mislila da je film los samo da je znatno losiji od knjige (sa cim se i ja slazem).
Jesam li u pravu Sydney  _________________ Th3 trUTH i$ ouT +H3r3
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny.Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
Poslao: Sub Nov 05, 2005 3:50 pm Naslov: |
|
|
| Dock_Holiday :: | Koliko sam ja razumeo Sidni nije mislila da je film los samo da je znatno losiji od knjige (sa cim se i ja slazem).
Jesam li u pravu Sydney  |
Si, si  _________________ Like his dad,
You know that he's had
Animal Nitrate in mind |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
Poslao: Sub Nov 05, 2005 4:39 pm Naslov: |
|
|
| o tome koliko se ja razumem u filmove neznam tacno, ali sam prilicno siguran da znam dosta ,a to sto su su nam razliciti ukusi to je druga stvar ,a sto se tice dokumentarca pojma nemam koji si ti gledala ,mada sad to nije bitno meni se jednostavno toliko svidja film da sam prosto opcinjen njime, tako da me uvek nervira kad neko kaze nesto o njemu sto se meni ne svidja ako si se nasla uvredjenom izvini ,mozda sam malo i preterao nadam se da ces prihvatiti izvinjenje ,ali i dalje stojim iza toga da je film ''bar za mene'' i milione drugih cisto savrsenstvo |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Alex Krycek Dežurni policajac
 Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 1378 Lokacija: NYC, an appartment on East 46th street
|
Poslao: Sub Nov 05, 2005 6:03 pm Naslov: |
|
|
Polako se zaista pretvaramo u pravi forum
Obozavam forumska prepucavanja. To je cudo jedno. A onda se sretnemo uzivo i sve je cool.
Nego da se vratim na temu. Ni ja ne volim vecinu filmova radjenih po Kingovim delima upravo jer su potpuno sranje u odnosu na knjigu. Sam King je jednom prilikom rekao da knjiga sluzi tome da covek zamislja sve sam i da stvara svoj svet, i da ti se onda naravno ne svidi kada neko to uzme i napravi svoj svet na filmu od toga. Nije ono sto si ocekivao. I to je normalno. Medjutim, iako sam protiv institucionalizovane kritike umetnosti, odnosno protiv kritike umetnosti generalno, rekao bih da se LOTR, ma koliko on bio dobar film, ne moze porediti sa spanskim filmovima ili konkretno Almodovarom, jer se on bavi dubljim socijalnim pitanjima, a LOTR film dodje cisto kao zabava. Mada, i u svakoj zabavi ima pregrst dobrih poruka i to ne umanjuje njenu vrednost, ali mislim da se te dve stvari svakako ne mogu i ne trebaju porediti.
Amin.  _________________ Tell him to kiss my american ass!
DOPISI IZ DIZNILENDA!!! http://dopisiizdiznilenda.blogspot.com/ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Kole I Want To Believe
 Pridružio: 06 Jan 2006 Poruke: 102 Lokacija: Medju oblacima
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
swarovski sceptic
 Pridružio: 12 Jan 2006 Poruke: 33 Lokacija: trap door
|
Poslao: Pet Jan 13, 2006 11:59 pm Naslov: |
|
|
Being There (d. Hal Ashby, 1979)
Waterlands
Damage
The Medusa Touch (s. Richard Burton)
Death To Smoochy
Shining
Hero
Se7en
12 Monkeys
... ma ima ih puno  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Billy Miles I Want To Believe
 Pridružio: 01 Avg 2006 Poruke: 132
|
Poslao: Uto Avg 01, 2006 8:41 pm Naslov: |
|
|
| Evil dead i killer clowns from outer space su mi jedni od najboljih fimova a nije ni toliko los child`s play |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
TrustNo1 adbuctee
 Pridružio: 30 Jul 2008 Poruke: 65 Lokacija: Crime Scene
|
Poslao: Ned Avg 03, 2008 12:57 pm Naslov: |
|
|
Premonition, kao i sva cetiri dela Hannibala (Hannibal Rising, Red dragon, The silence of the lambs i Hannibal)
Volim i sve filmove sa Jodie Foster... _________________ I want to believe |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|